Biramo najbolje za reproduktivno zdravlje žena

Kompanija

Sve(T) počinje rađanjem

U potrazi za inovativnim, a sigurnim, jednostavnim, a efikasnim, praktičnim i ekonomski dostupnim rešenjima za lečenje i pre svega očuvanje zdravlja, uvek na prvom mestu imamo zdravlje žene.

Jer verujemo da zdrav svet počinje od zdravlja žene.

Svet u kom danas živimo je mesto koje nije naklonjeno zdravlju- ubrzan ritam života, loše prehrambene navike, nizak nivo osvešćenosti u vezi za zdravim životnim stilovima- doveo je do toga da globalno gledano postoje bolesti gotovo epidemijskh razmera, koje imaju veze upravo sa nezdravim životom.

U takvom okruženju čini se da je poseban izazov očuvanje reproduktivnog zdravlja žene od najranijih uzrasta, kroz sve faze razvoja žene do poznih godina i menopauze.
Izazovi sa kojima se žene suočavaju danas su još teži, a stanja kao što su gestacijski dijabetes, policistični jajnici, insulinska rezistencija, česte vaginalne i urinarne virusne i bakterijske infekcije, sterilitet, rak grlića materice i mnoga druga stanja traže sistemska rešavanja koja vrlo često izostaju, a žene ostaju uskraćene za pravovremenu podršku.

Od 2016. godine smo posvećeni inovativnim, pouzdanim i dostupnim rešenjima koja su usmerena pre svega na očuvanje zdravlja.

Sve(T) počinje rađanjem
O farmaceutskoj kompaniji Optimus Pharm

O nama

Najbolje tek dolazi
Optimus (na latinskom - najbolje) ispred svega što radi na prvo mesto stavlja, i trudi se da obezbedi najbolji mogući kvalitet – od izbora inostranih i domaćih partnera sa kojima razvija svoje proizvode, sirovina i materijala, do nivoa proizvodnje samih preparata, dizajna, logistike, stručne promocije i marketinške postavke koju sprovodi.

Slogan biramo najbolje je svakako pravo ogledalo svega što radimo, ali i velika odgovornost kompanije prema krajnjem korisniku.

Saradnja

Podjednako smo posvećeni i saradnji sa stručnom zajednicom, sa lekarima i farmaceutima, stručnim udruženjima i sekcijama i obrazovnim ustanovama, kroz rešenja koja promovišemo kao i kroz podizanje svesti o važnosti sistematskog rešenja zdravstvene nege. Verujemo da je uvek bolje sprečiti nego lečiti.
Uvek u potrazi za rešenjima koja će unaprediti praksu, omogućiti adekvatnije lečenje, na prvom mestu nam je poverenje i to da u svakom trenutku budemo pouzdan partner.

Kompanija pruža celokupnu ponudu marketinških usluga kroz servis usluga kao što su istraživanje tržišta, strateško planiranje, registracije, nabavka, marketinška promocija i prodaja, kao i skladištenje i distribucija proizvoda.

  • Medicinski marketing - Stručne promocije kod lekara različitih specijalnosti
  • Direktna saradnja sa apotekama
  • Istraživanje tržišta
  • Razvoj novih proizvoda
  • Regulativni poslovi
  • Regionalna pokrivenost - Distribucija kroz 12 veletrgovina u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Kosovu
Teritorija

Teritorija

Poslujemo na teritoriji celog Balkana, na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Partneri

Uvek u potrazi za rešenjima koja će unaprediti praksu, omogućiti adekvatnije lečenje, na prvom mestu nam je poverenje jer nam je važno da u svakom trenutku budemo pouzdan partner.
Kompanija Optimus pharmaceuticals sarađuje sa nekoliko svetski poznatih partnera iz farmaceutske industrije poput renomirane kompanije Bayer, Deerland and Enzimes, Phytonet, Establo pharm itd.

Zaposlenje u Optimus Pharm

Zaposlenje

Kao mlad tim koji se brzo razvija, uvek smo u potrazi za novim kolegama. U svakom trenutku nam možete poslati vašu radnu biografiju koju ćemo rado uzeti u obzir prvom prilikom.
Nudimo dinamično radno okruženje koje pruža mogućnost profesionalnog rasta i razvoja, kao i rad u mladom, ambicioznom i posvećenom timu.