Inofem ACTIV za zdravu trudnoću 20 kesica

Inofem ACTIV, za zdravu trudnoću

Inofem Activ je namenjen svim ženama koje planiraju trudnoću i koje su trudne. Utiče na sazrevanje kvalitetne jajne ćelije, povećava stopu ovulacije, utiče na formiranje zdravog ploda i ima ulogu u prevenciji spine bifide i sazrevanju nervnog sistema kod bebe, prevenciji gestacijskog dijabetesa. Zbog prisustva aktivne folne kiseline obavezna je preporuka ženama koje imaju problem sa trombofilijama.

ukus limuna
20 kesica


Kome je namenjen?

Inofem Activ je namenjen svim ženama koje imaju problem sa infertilitetom koji je posledica PCOS, insulinske rezistencije. Preporučuje se ženama koje imaju problem sa lošim kvalitetom jajne ćelije , izostanak ovulacije.

Način delovanja

Inofem Activ reguliše hormonski status pacijentkinja sa PCOS i infertilitetom.
Inofem Activ značajno povećava mogućnost za oplodnju i stopu uspeha u začeću. Ovo je posebno izraženo kod pacijentkinja sa PCOS i endometriozom. Inofem Activ utiče na kvalitetno sazrevanje jajne ćelije kao snažni antioksidans (redukuje oksidativni stres koji je povezan sa oštećenjem oocita), smanjuje hiperandrogenizam i smanjuje insulinsku rezistenciju. Kroz svoj efekat na put kalcijuma, ima direktnu i ključnu ulogu u sazrevanju oocita što dovodi do boljeg kvaliteta oocita i povećanja stope ovulacije. Dalje, to ima uticaja na oplodnju i rani razvoj embriona.
Aktivna folna kiselina prisutna u Inofem Activu ima pozitivan efekat na folikulogenezu i važna je u tretmanu trombofilija koje za posledicu imaju česte pobačaje.

Sastav

1 kesica sadrži:
- Mio-inozitol 2000mg
- Aktivna folna kiselina i folna kiselina 200µg

Način primene

Dva puta dnevno 1 kesicu praška rastvoriti u čaši vode ili koristite na način koji vam je propisao vaš lekar.

Način čuvanja

Pre upotrebe pažljivo pročitati uputstvo. Čuvati na hladnom i suvom mestu van domašaja dece. Pre upotrebe potražite savet od lekara ili apotekara. Preporučeni način doziranja se ne sme prekoračiti.

Sličan sadržaj

Šta je PCOS? Sindrom policističnih jajnika (PCOS) se smatra najčešćim endokrinološko-ginekološ ...
Šta je insulinska rezistencija? Insulinska rezistencija je metaboličko oboljenje koje nastaje u ...
Postoje razni problemi sa kojima možete da se susretnete u toku trudnoće. Najbitnije je znati da ...