Supramen - Najčešći uzroci muškog infertiliteta i kako ih rešiti?

Supramen - Najčešći uzroci muškog infertiliteta i kako ih rešiti?

Infertilitet, ili neplodnost može biti često bolna i emotivna tema za mnoge parove koji se suočavaju s poteškoćama u začeću. Dok se često misli da je neplodnost ženski problem, istina je da muškarci takođe mogu imati značajnu ulogu u neplodnosti. Ovaj problem može biti rezultat različitih faktora od genetskih, zdravstvenih do stilova života...

Smanjena proizvodnja spermatozoida je uglavnom jedan od najčešćih uzroka muške neplodnosti. Ovo stanje može biti uzrokovano faktorima kao što su hormonalni disbalans, genetski poremećaji, upale ili infekcije testisa. 
Čak i ako muškarac proizvodi dovoljno spermatozoida, kvalitet spermatozoida može biti ključni faktor u neplodnosti. Loša pokretljivost, abnormalna morfologija ili smanjen broj živih spermatozoida mogu otežati oplodnju jajne ćelije. Problemi sa pokretljivošću spermatozoida, takođe može biti uzrok neplodnosti. Blokade ili oštećenja u kanalima koji prenose spermatozoide mogu sprečiti njihov dolazak do jajne ćelije.

Hormonski poremećaji, poput niskog nivoa testosterona ili povećanog nivoa estrogena, mogu imati negativan uticaj na plodnost muškarca. Varikokele su proširene vene u mošnicama koje mogu ometati normalan protok krvi i povećati temperaturu testisa. To može negativno uticati na proizvodnju i kvalitet spermatozoida. Nezdrave navike kao što su pušenje, konzumiranje alkohola, prekomerna težina i izlaganje toksičnim hemikalijama mogu smanjiti plodnost muškarca. Osim svih ovih faktora, infertelitet  može biti posledica genetskih poremećaja koji utiču na proizvodnju spermatozoida ili reproduktivnu anatomiju muškarca.

Važno je da parovi koji se suočavaju s neplodnošću budu svesni da postoji mnogo faktora koji mogu uticati na plodnost muškarca. Konsultacija sa lekarom specijalistom za plodnost može pomoći u dijagnostikovanju uzroka i pružanju odgovarajućeg tretmana. Muška neplodnost čini gotovo polovinu svih slučajeva neplodnosti, prema Američkom urološkom udruženju. Nedavno istraživanje otkriva da mnogi parovi posežu za vantelesnom oplodnjom pre nego što se muškarac podvrgne testiranju plodnosti, što je zaista poražavajući podatak u 21.veku.


Kako lečiti mušku neplodnost?

Kako lečiti mušku neplodnost?

Muška neplodnost se može lečiti različitim metodama, uzimajući u obzir uzrok problema. Moderna tehnologija je proširila broj mogućnosti za lečenje. Uključuje lekove kao što je hormonska terapija koja pomaže u povećanju broja spermatozoida. Pored toga, promene životnog stila mogu biti ključne, kao što su održavanje zdrave telesne težine, prestanak pušenja, konzumiranja alkohola ili marihuane, psihoaktivnih supstanci. Individualni tretmani se prilagođavaju potrebama svakog pacijenta i ciljaju na poboljšanje reproduktivnog zdravlja muškarca.Naša preporuka je jedinstveni preparat, dodatak ishrani koji zaista ima potencijal da poboljša reproduktivno zdravlje muškaraca.


Supramen je pažljivo razvijen preparat koji sadrži kompleks biološki aktivnih supstanci, sa mio-inozitolom kao ključnim sastojkom.
Mio-inozitol, koji je poznat po svom blagotvornom dejstvu na reproduktivno zdravlje muškaraca, ima sposobnost da poboljša hormonski profil i podstakne produkciju novih spermatozoida.

Jedna od ključnih prednosti Supramena leži u tome što se ne fokusira samo na povećanje broja spermatozoida, već takođe povećava gustinu sperme i poboljšava progresivno kretanje spermatozoida. Ova kombinacija čini Supramen jedinstvenim i efikasnim rešenjem za mušku plodnost.

Preparat se uzima veoma jednostavno - po dve kapsule na svakih 12 sati, tokom ili nakon obroka, uz čašu vode. Uzimanje Supramena u ovom redovnom rasporedu tokom najmanje 3 meseca ključno je jer se formiranje i sazrevanje novih spermatozoida, poznato kao spermatogeneza, odvija u proseku tokom 72 dana.

Koristeći Supramen, muškarci dobijaju priliku da postepeno poboljšaju svoje reproduktivno zdravlje, omogućavajući telu da se prirodno regeneriše i optimizuje proizvodnju spermatozoida.
Moderna medicina, kao i  preparati poput SUPRAMENA je značajno olakšala lečenje neplodnosti, pružajući parovima raznovrsne mogućnosti i inovativne tretmane kako bi prevazišli poteškoće i ostvarili svoj san o roditeljstvu.

 

#supramen #infertilitet #muski_infertilitet #neplodnost #muska_neplodnost

 

PREPORUČUJEMO PROIZVOD

Supramen

Supramen

dijetetski suplement

plus icon

Sličan sadržaj

Prednost i značaj vaginalnog probiotika   Ljudski organizam je dom brojnim bakterijama, virusi ...
Infertilitet, ili neplodnost može biti često bolna i emotivna tema za mnoge parove koji se suoča ...
Insulinska rezistencija je metaboličko stanje koje se karakteriše povišenim nivoom insulina u kr ...